Doğru Saksıyı Seçmek

Doğru Saksıyı Seçmek

Doğru saksıyı bulmak ev dekorasyonunda anahtar konudur. Doğru saksıyı seçmek elbet bitki bakımı içinde önemlidir. Saksı bitkinizin kıyafeti gibidir, ortama uygun giydirmeniz gerekir. Bu konuda tabii ki bitkinin dikili olduğu saksıyı itirazsız kabul edip konuyu kapatabilirsiniz. Sadece şunu belirtelim, her saksı kararının arkasında mantıklı bir sebep olmalıdır; bunu bitki aldığınız yere mutlaka sorun.

İç mekân bitkileri popülerliği arttıkça saksılara ve aksesuarlara olan talep de arttı. İster büyük markaların hazır saksıları olsun ister Plantsta’nın el yapımı koleksiyonları gibi olsun, sınırsız seçeneğiniz var. En önemlisi evinizi veya ofisinizin mevcut dekorunu göz önünde bulundurmak. Eğer sınırlı bütçe ile tüm bitkilerinize saksı almak arzusundaysanız dükkanımızdaki kampanyalı saksılar kısmını mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

Bitkinin boyutu ile saksının boyutu en dikkat etmeniz gereken konu. Doğru boy saksıyı seçtikten sonrası tamamen görüntü ile alakalı. Örneğin, odanızın veya ofisinizin rengine uygun bir saksı buldunuz, şimdi dikkat etmeniz gereken saksının üretim malzemesi. Plastik saksılar toprak saksılara göre çok daha fazla su ve nemi tutarlar, toprak saksılar da köklerin ve toprak karışımının nefes almasını sağlarlar.

Bitkiniz için saksı seçmek, bitki sahibi olmanın en eğlenceli kısımlarından biridir. Evinizin veya ofisinizin tasarımına iltifat etmenin basit bir yoludur, diğer bir yandan da kişisel zevkinizi göstermek için en ideal araçtır.

Etiketler: doğru saksıyı seçmek, saksı seçimi, saksı
Mayıs 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR